Mijn Makelaar Jan Zwartenkot werkt in uw voordeel

Wij verkopen veel woningen. En klanten zijn gemiddeld zeer tevreden over ons, getuige de puike rapportcijfers die zij ons geven op de Funda-site. Want Mijn Makelaar Jan Zwartenkot werkt in uw voordeel. Wij leggen u graag uit waarom.
 

De mens achter de wens

Wij zoeken de mens achter de wens, dat is onze kracht. Wij nemen niet alles klakkeloos aan, maar gaan écht met u in gesprek. Niet alleen ‘Wat wilt u?’, maar ook ‘Waarom wilt u dat?’ En dan komen onze klanten soms tot verrassende ontdekkingen over bijvoorbeeld de gewenste locatie of het type woning. Zaken waaraan zij zelf nog helemaal niet hadden gedacht.
 

Professionele fotografie woning

Professionele foto’s zullen u verbazen. Onze vakfotograaf brengt uw huis in beeld zoals u het nog nooit hebt gezien: een optimale fotopresentatie van uw woning met 360 graden foto en video.
 

Zeer aantrekkelijke brochure koopwoning

Deze foto’s verwerken wij samen met doordachte, wervende teksten tot een fraai vormgegeven brochure, waarmee u zowel digitaal als glossy gedrukt zeker de aandacht trekt!
 

Enthousiast team met persoonlijk tintje

Ons een enthousiaste team kent u persoonlijk en staat voor u klaar. Bovendien zijn al onze mensen commercieel goed getraind, onder meer in het herkennen en creëren van kansen. En ook dat werkt in uw voordeel.
 

Stylingtips

Uw smaak is heel persoonlijk. Maar uw mooie interieur is niet altijd perfect aantrekkelijk voor potentiële kopers. Als u wilt, geven wij u graag stylingtips om uw huis nog beter verkoopbaar te maken.
 

Elk huis een marketingplan op maat

Voor elk huis in onze portefeuille maken wij een marketingplan op maat. U krijgt onder meer een blijvend hoge ranking op Funda, herkenbare ‘te koop’ borden, interactieve plattegronden en een prachtige, opvallende presentatie in onze etalages in Eelde-Paterswolde, Groningen, Assen en Zuidlaren
 

Eén jaar gratis woonhuisverzekering

Elke koper van een woning bij Mijn Makelaar Jan Zwartenkot krijgt één jaar gratis Univé woonhuisverzekering cadeau. Zo werken wij prettig samen met Univé, de verzekeraar zonder winstoogmerk die ooit aan de wieg stond van Mijn Makelaar.
 

Korting voor klanten Univé

Bent u klant bij Univé? En wilt u uw huis te koop zetten? Dan krijgt u bij ons een mooie korting. Onze samenwerking met Univé: daar plukt u de vruchten van!
 

Grootste netwerk

Wij hebben – mede door onze samenwerking met Univé en Mijn Hypotheek - het grootste netwerk en kennen vrijwel iedere potentiële koper in onze regio.
 

Kritisch als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar zijn wij kritisch, scherpe onderhandelaar en kennen de historie en de plus- en minpunten van woningen als geen ander. Met kennis van de markt bieden wij u ook graag alternatieven, zodat u wat te kiezen hebt. Wij werken als aankoopmakelaar op no cure no pay basis.