Uw voordeelWij verkopen veel woningen. En van onze opdrachtgevers ontvangen wij prachtige rapportcijfers. Dat zijn wij maar wat trots op, want Mijn Makelaar Jan Zwartenkot werkt in uw voordeel. Ons geheim? Wij leggen het graag aan u uit.

De mens achter de wens
Wij zoeken de mens achter de wens, dat is onze kracht. Wij willen écht met u in gesprek. Daarom stellen wij vragen, veel vragen. Net zo lang totdat helder is wat uw wensen zijn. Met regelmaat leidt dat tot verrassende ontdekkingen over bijvoorbeeld de gewenste locatie of het type woning. U zult niet de eerste zijn die een andere keuze maakt dan dat u op voorhand had gedacht.

Professionele fotografie
Onze foto’s zullen u positief verrassen. Onze vakfotograaf brengt uw huis in beeld, zoals u het nog nooit heeft gezien.

Zeer aantrekkelijke brochure koopwoning
Voor de brochure maken wij sterke, doordachte en wervende teksten. Daarna maken we hem mooi voor u op. Zowel digitaal als op papier. Alles voor het beste resultaat.

Enthousiast team met persoonlijk tintje
Wij leren onze opdrachtgevers graag kennen. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Het team is commercieel goed getraind. Wij zijn een meester in het herkennen en creëren van kansen. 

Stylingtips
Smaak is heel persoonlijk. Uw interieursmaak is niet altijd gelijk aan die van een potentiële koper. Als u wilt, geven wij u graag stylingtips om uw huis nog sneller te verkopen.

Een marketingplan op maat
Bij ons ontvangt u een marketingplan op maat. U krijgt een mooie presentatie op Funda en onze eigen website, herkenbare ‘Te Koop' borden, 2D en 3D plattegronden en een prachtige, opvallende presentatie in onze etalages in Eelde-Paterswolde, Groningen, Assen en Zuidlaren.

Eén jaar gratis woonhuisverzekering
Elke koper van een woning bij Mijn Makelaar Jan Zwartenkot krijgt één jaar gratis Univé woonhuisverzekering cadeau. Een mooi financieel voordeel dus voor de kopers.

Grootste netwerk
Wij hebben mede door onze langdurige samenwerking met Univé een heel groot netwerk en kennen vele potentiële kopers in onze regio.

Kritisch als aankoopmakelaar
Als aankoopmakelaar zijn wij kritisch, scherpe onderhandelaars en kennen de historie en de plus- en minpunten van woningen als geen ander. Met kennis van de markt bieden wij u ook graag alternatieven, zodat u wat te kiezen hebt. Wij werken als aankoopmakelaar op no cure no pay basis.


Interesse in de voordelen van Mijn Makelaar? Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons op  050-309 11 75.