Uw makelaars aan het woordJan Zwartenkot


‘Ik beschouw de begeleiding van het kopen van een woning of het verkopen van de woning als topsport. Want de lat ligt hoog bij Mijn Makelaar. Mijn inzet? Uw volle tevredenheid.

In het eerste gesprek stel ik u veel vragen. Bijvoorbeeld over uw beweegredenen om te kopen of verkopen? Maar ook over uw wensen. Door een grondige inventarisatie krijgt u maatwerk. Onze aanpak is daarbij mensgericht en gedegen. En dat doen we niet voor niets, want onze ervaring is dat het zich dubbel en dwars uitbetaalt. Voor woningzoekers in een passende woning en voor verkopers in een volgende stap op woongebied: een grotere of  kleinere woning, maar ook een koop- of huurwoning.

Ik begeleid de laatste tijd veel ouderen, die  de wens hebben te verhuizen naar een aanleunwoning/appartement of die niet anders kunnen dan naar een verzorgingstehuis te verhuizen. Dat vind ik dankbaar werk. Het is toch vaak een emotionele stap. Dat vergt persoonlijke aandacht, die ik graag geef. ‘Henriëtte Meijer

‘In de woningmarkt zijn vele vastgoedprofessionals actief. Allen doen hun best woningen tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen of juist het tegenovergestelde bij aankooptrajecten.

Voor mij draait alles om het helpen realiseren van belangrijke keuzes in uw leven. Dat kan zowel bij aan- als verkooptrajecten zijn. Mijn aanpak is daarbij heel persoonlijk. Door mijn toegankelijke en open houding wil ik er voor zorgen dat u zich vooral op uw gemak voelt. U mag zich volledig focussen op uw toekomst. De zakelijke beslommeringen regel ik allemaal voor u.

Onlangs heb ik mensen geadviseerd om een woning niet te kopen. De woning was scherp geprijsd en zag er kwalitatief prima uit. En toch voldeed hij niet voor de volle 100% aan de wensen van mijn opdrachtgevers. Dan is het beter om even een pas op de plaats te maken.  De woningmarkt draait op volle toeren en dus kan het zomaar gebeuren dat een week later de perfecte woning zich aandient.  Als het dan wel lukt en de opdrachtgevers zijn helemaal in de wolken met hun aankoop, kan mijn dag ook niet meer stuk.’