Snel verkopen

Mijn Makelaar Zwartenkot helpt uw huis verkopen binnen drie maanden. Wij kennen de woningmarkt in Noord-Drenthe en Groningen Stad & ommeland, weten waar wij mogelijke kopers kunnen vinden en zijn zeer ervaren in onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat alles klopt:
 

1. De beste woningpresentatie

  • Prachtige foto’s door een professionele fotograaf leveren aantoonbaar meer bezichtigingen op.
  • Een luxe fullcolour brochure geeft uw woning extra uitstraling. Wij verspreiden de brochure zowel gedrukt als digitaal.
  • Een interactieve plattegrond toont uw kijkers alle exacte afmetingen in de woning, zodat zij thuis al een beetje kunnen beginnen met inrichten. Dat houdt de aandacht vast.
  • Videofilm en 360-graden foto’s als extra opties voor een zeer professionele presentatie. Bijkomend voordeel: uw woning is nóg beter te vinden op Funda.
 

2. Marketingplan op maat

Elke situatie is anders. Er zijn grote verschillen in woningen, locaties, mensen en wensen. Daarom maken wij samen met de verkoper van het huis altijd een verkoopstrategie op maat. Uw eigen marketingplan voor maximaal resultaat tegen minimale kosten.
 

3. Aankleding van uw woning

Gevoel en emotie spelen een grote rol bij het kopen van een woning. Een huis moet ‘goed voelen’ en sfeer ademen. En dat zit vaak in details. Wij weten hoe u sfeer in uw woning brengt, die goed voelt voor potentiële kopers en staan u terzijde met advies.

4. Verkoop voordat de woning te koop staat
‘Jullie huis verkocht? Hij heeft ja nooit te koop gestaan.’ Die reactie krijgen klanten van Mijn Makelaar Jan Zwartenkot regelmatig. Want zo veel woningen verkopen wij nog voordat ze officieel te koop staan.
 
Wij kennen veel mensen die een woning zoeken en weten wat zij wensen. Deze kennis gebruiken wij voor het leggen van verbindingen. Wij benaderen die mensen actief en dat levert veel bezichtigingen en verkopen op.
 

5. Presentatie op nieuwe media

Laat de wereld weten dat u uw huis wilt verkopen. Natuurlijk met ons opvallende ‘te koop’ bord en een presentatie op de website van Mijn Makelaar en Funda. Ook nieuwe media bieden hierin veel mogelijkheden. Wij bereiken heel veel mensen via social media zoals twitter en Facebook.
 

6. De mooiste etalage

Wij zetten uw woning in de etalage. Letterlijk. Met uw eigen led-verlichte presentatie in onze etalages in Eelde-Paterswolde, Groningen, Assen en Zuidlaren staat uw huis prachtig in de schijnwerpers. En dat trekt de aandacht.
 

7. NVM Open Huizenroute

Ons advies: doe altijd mee aan de NVM Open Huizenroute. Want deze open huizen dag is een doorslaand succes, vooral vanwege de vrijblijvendheid van bezichtigingen . Wij bellen enkele dagen na bezichtigingen altijd even om een vervolgafspraak te maken. En hebben nieuwe woningzoekenden geen belangstelling voor de woning die zij bezochten, dan laten wij ze graag andere opties zien. Misschien wel uw woning. 
 

8. Wij blijven leren

Wij blijven leren van onze ervaringen. En graag ook van uw ervaringen. Daarom horen wij graag wat u van de samenwerking vond. En of er nog verbeterpunten zijn. En natuurlijk horen wij het ook graag als u helemaal tevreden bent. Wij nemen uw tips altijd serieus
 

9. Het mooiste bord

Onze borden zien er fris en vrolijk uit en door de kleuren vallen ze goed op.