Onze medewerkers

Mijn Makelaar Jan Zwartenkot B.V.

Jan Zwartenkot
Jan Zwartenkot
Register Makelaar en Taxateur
Geboren en opgegroeid in de stad Groningen is Jan een echte Grunniger. De stad en de wijde omgeving is hem zeer goed bekend. Dat komt omdat Jan al sinds jaar en dag in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe werkt. De afgelopen 25 jaar heeft hij al heel wat mensen aan een nieuwe woning geholpen en dat doet hij met het grootste plezier. Je mag hem met recht een doorgewinterde makelaar noemen. Voor hem geldt dat de begeleiding van het kopen van een woning of het verkopen van een woning altijd een topprestatie moet zijn. In zijn spaarzame vrije tijd beoefent hij hobby's zoals fotografie, wandelen in de natuur uiteraard met fotocamera en fanatiek tennissen in competitieverband. In de rustmodus vindt hij ontspanning in het luisteren van jazz en blues op vinyl.
Henriëtte Meijer
Henriëtte Meijer
makelaar
Henriëtte is naast haar werk als makelaar docent Vastgoed & Makelaardij op de Hanzehogeschool in Groningen. Pittige combi zou je denken. Niets is minder waar. Ze vindt het prachtig om jonge studenten wegwijs te maken in dit boeiende vak. Maar wat is er leuker om zelf de theorie in de praktijk te brengen. Net als Jan is Henriëtte een mensgerichte makelaar. Ze helpt mensen graag met het realiseren van een belangrijke keuze in het leven, zowel bij aankoop als bij verkoop van een woning. Op de bank zitten doet ze niet veel. Samen dingen doen met het gezin, tennissen, reizen en koken is wat zij graag doet.
Soraya Baas
Soraya Baas
Heeft de jeugd de toekomst? Wij weten het zeker. Soraya is op het gebied van de privacywetgeving AVG en WWft onze steun en toeverlaat. Wat is het mooi om deze 26 jarige student Vastgoed & Makelaardij gedreven aan het werk te zien. Ook heerlijk om te zien hoe snel zij de werkzaamheden van een allround makelaar oppakt.