Terug naar de resultaten
Verkocht
Rollen in Groningen 9734

Rollen

9734 Groningen
€ 79.011,- v.o.n.
050-3091175

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Ruischerbrug Rollen: wonen en werken aan het water.

Uw woning gelegen aan het vaarwater van het Damsterdiep op een mooie hoeklocatie. Een unieke locatie tussen de kanalen Damsterdiep en Eemskanaal, voor wonen en werken met in de direct omgeving veelzijdig winkelaanbod,

...
Lees meer

Omschrijving

Ruischerbrug Rollen: wonen en werken aan het water.

Uw woning gelegen aan het vaarwater van het Damsterdiep op een mooie hoeklocatie. Een unieke locatie tussen de kanalen Damsterdiep en Eemskanaal, voor wonen en werken met in de direct omgeving veelzijdig winkelaanbod, onderwijsvoorzieningen en recreatie. Op fietsafstand van het hart van de bruisende stad Groningen. Met de auto op ca. 2 kilometer afstand van de noordelijke ringweg met aansluitingen op de A7 Duitsland - Amsterdam en de A 28 Groningen - Zwolle en verder.

Een samenspel van rustig wonen en werken aan huis dat terugkomt in de architectuur van de woning en bedrijfsruimte. De woning en bedrijfsruimte mogen zijn geschakeld maar ook als twee afzonderlijke volumes worden opgezet.

De woningen worden gebouwd door VDM wonen. Uitgangspunt is een ruime woning met een hoge gootlijn met een inhoud van ca. 600m³ en een woonoppervlakte van ca. 150m².

De bedrijfsruimtes van maar liefst maximaal 400m²!

Deze kavel heeft een oppervlakte van 769m² en eventueel, met ontheffing, alleen te gebruiken om te bewonen. Met garage en zonder bedrijfsruimte.

Overdracht Status Verkocht Prijs € 79.011,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 769 m² Kadasteroppervlakte 769 m² Kadastrale gegevens Gemeente Noorddijk Sectie B Perceelnummer 2538 Oppervlakte 769 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring